taliban kommer til norge

2 days agoMøtet i Norge skal vare i tre dager på søndag mandag og torsdag skriver VG. Taliban kommer til Norge.


How0snilz Scqm

Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15.

. 2 days agoSøndag 23. 2 days agoTaliban bekrefter overfor NRK at deres fremste diplomater er på vei til Oslo. Av Anne Stine Sæther og Ådne Husby Sandnes Oppdatert nå nettopp Det er smakløst.

Norge har invitert representanter fra Taliban til. Zabi Karimi AP NTB Gina Grieg Riisnæs Journalist Tor Arne Andreassen Journalist Nå nettopp. Et halvt år etter at Taliban inntok Kabul er det nå klart for forhandlinger mellom dem og vestlige aktører.

Men vi må snakke med de som i praksis styrer landet i dag. Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Verdens land har vært skeptiske til hvordan de skal håndtere situasjonen.

De mener Norge smisker med de ekstreme islamistene. Hvem som deltar i samtalene fra Talibans side er foreløpig ikke bekreftet men en som kan være aktuell er Talibans utenriksminister. Disse forhandlingene vil skje i Norge.

2 days agoTaliban kommer til Oslo på søndag Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten. Dette er ikke en legitimering eller anerkjennelse av Taliban. Også afghanere i Norge sier til Aftenposten at de ble overrasket og redde da de hørte om besøket.

Dette sier ikke at. I morgen vil en høytstående delegasjon ledet av vår utenriksminister Amir Khan Muttaqi reise til. Siden har de hatt den.

En fjær i hatten for det norske. Mina Rafiq beige jakke var blant de rundt 40 norsk-afghanerne som fredag ettermiddag demonstrerte utenfor Utenriksdepartementet. Det skriver dagbladet VG.

- Ikke til å tro Sylvi Listhaug liker dårlig at norske myndigheter betaler for Talibans privatfly. Sylvi Listhaug er sterkt imot at Taliban er i Norge. Smakløst Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk reagerer sterkt på at Taliban-ledelsen er hentet til Norge privatfly.

2 days agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. 2 days agoDet møtet la grunnlaget for at Taliban i juni 2015 kom tilbake til Norge for å delta i møter under Oslo Forum. Representanter fra Taliban kommer til Norge søndag.

Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. De har ingenting her å. Det skriver dagbladet VG.

På søndag kommer Taliban til Norge. Lørdag demonstrerte afghanere utenfor det norske konsulatet i Toronto i Canada. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan.

Taliban sender en delegasjon til Norge. De er invitert til å komme allerede på søndag. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan.

Sist gang var under Oslo Forum i juni 2015. De kommer til Norge for å delta i samtaler med en rekke aktører. 2 days agoTaliban kommer til Norge for å forhandle.

Flere land og medlemmer av det afghanske sivilsamfunnet skal være til stede. Januar lander en delegasjon fra Taliban i Oslo opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding. Vi kan ikke la den politiske situasjonen føre til en enda verre humanitær katastrofe sier utenriksminister Anniken Huitfeldt til avisen.

Eksil-afghanere splittet VG er kjent med at Norge ikke vil stille et umiddelbart krav om at Taliban går med på demokratiske valg slik den afghanske ambassadøren til Norge som ikke anerkjenner Taliban har tatt til orde for i VG. 2 days agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. Les mer om Taliban Kvinners rettigheter Afghanistan.

Norge smisker med Taliban mener afghanere i Norge Nei til dialog med Taliban. Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater. Selbekk om Taliban til Norge i privatfly.

2 hours agoTalibans besøk til Norge har vakt reaksjoner flere steder. 2 days agoTaliban tok makta i Afghanistan. Taliban erobret Kabul og tok over makten.

Lukk dagbladet er en del av Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. 18 hours agoTaliban i Norge Reagerer. Taliban kommer til Norge for å forhandle.

2 days agoTaliban kommer til Norge for å forhandle Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. 1 day agoKOMMER TIL NORGE. Nå ser det ut til at det går bedre.

Rundt 40 norsk-afghanere demonstrerte fredag utenfor Utenriksdepartementet. Det var i august i fjor at Taliban erobret hovedstaden Kabul og tok kontroll over makten i Afghanistan. 2 days agoAllerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater.

2 days agoTaliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de tok makten i Kabul på nytt sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater. 2 days agoNår Taliban lander i Oslo senere denne uken er det heller ikke første gang de kommer til Norge. 2 days agoTaliban kommer til Oslo.

Det er første gang siden den islamistiske. Juni 2015 var en delegasjon fra afghanske myndigheter på plass under åpningen av Oslo Forum på Losby Gods. 22 hours agoTaliban kommer til Norge for å forhandle.


6hgrhnjk1xfnmm


How0snilz Scqm


Izfhzdfyn9gf M


Izfhzdfyn9gf M


Taliban Kommer Til Oslo Norge Smisker Med Taliban Mener Afghanere I Norge


L22cg5dwxetgxm


Det Ar Inte Bara Usa Som Har Lamnat Avancerad Militarteknik Som Fallit I Talibanernas Hander Har Ser Vi Nar Talibaner Undersoker Norsk Spjutspetsteknologi R Sweden


Bizkfh2tuprqym


Bnuq9atokvxmlm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel